Despre noi

CD SOFA, societate romaneasca cu capital integral privat fondata in anul 2006, reprezinta astazi una dintre cele mai importante entitati in domeniul productiei si comercializarii de canapele in Romania. Portofoliul de produse CD SOFA in industria tapiteriei este complet: canapele fixe/extensibile, modulare, dehusabile, fotolii, sezlonguri, scaune dinning si bar, tabureti si poufuri, paturi dar si corpuri tapitate destinate bucatariei.
 
Materialele noastre
Materia prima utilizata in procesul de productie indeplineste standardele de calitate in domeniu – folosim lemn masiv de fag si brad, PAL, PFL si placaj. Produsele pot fi tapitate cu stofa, piele naturala sau ecologica, functie de cerintele clientului. Acestea sunt importate direct din Italia, Olanda si Germania. Incepand cu primele schite si sfarsind cu momentul inmanarii produsului, toate fazele procesului de productie sunt atent controlate astfel incat produsul rezultat sa multumeasca deplin.
 
Activitatea noastra
Activitatea fabricii se desfasoara intr-o constructie noua, moderna, ridicata conform cerintelor legislatiei romanesti si standardelor europene in vigoare incorporand 3 sectii de productie respectiv, tamplarie, tapiterie si croitorie pe o suprafata de circa 2000 mp in cadrul carora isi desfasoară activitatea peste 100 de angajati. In componenta aceleasi cladiri - proprietate a societatii - se regasesc un showroom cu o suprafata de circa 100 mp dar si o hala destinata depozitarii produselor finite.
 
Dotarea tehnica de exceptie a fabricii si competenta intregii echipe se reflecta si in capacitatea de productie a fabricii - 50 canapele/zi.
 
Termenul mediu de livrare este de 10 zile de la data confirmarii comenzii.
Gratie atentiei pe care societatea o acorda fiecarei comenzi, respectarii termenelor de executie, a colaborarii permanente cu fiecare dintre partenerii de afaceri, a folosirii de materii prime si materiale de cea mai buna calitate, CD SOFA si-a castigat rapid respect si pe piata externa, activitatea fiind indreptata astazi in proportie de 90% catre export.
 
Participarea la tirgurile internationale a permis firmei colaborari cu firme importante din Olanda, Italia si Germania.
 
Va invitam sa descoperiti produsele din catalogul nostru si sa testati direct calitatea in cadrul showroom-ului din Campulung Muscel, Arges, str. Grigore Alexandrescu, nr. 4.

Portofoliu